Телефон за поръчки 02 / 989 45 57     0899 878 900 0

Доставки и плащане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

Безплатната доставка важи само за покупки на дребно до 2 кг  за всяко населено място на територията на република България, ако поръчаните стоки са на обща стойност над 80 лева. Безплатната доставка се извършва в работни дни до офис на куриерска фирма в рамките на 1 до 2 работни дни. Клиентът на дребно заплаща единствено цената на стоката обявена в сайта!
В случай, че желаете доставка до Ваш адрес , независимо от стойността на поръчаните стоки, цената на доставката е според тарифите на избрания куриер. и е за ваша сметка!
Цената на доставката до офис на Еконт за поръчки под 80лв. и с тегло до 2кг е 5.90лв.
В случай, че поръчаните стоки са на обща стойност под 80 лева, клиентът заплаща стойността на поръчката плюс стойността на доставката.
Всички посочени цени се отнасят за покупки на дребно до 2кг. Цената на доставка за пратки по-тежки от 2 кг се определя след измерване на теглото на пратката,спрямо тарифата на куриера.

Поръчаните стоки се доставят с наложен платеж  до посочен от клиента адрес чрез куриерска фирма избрана от AURORA GIFTS.  Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването.

Личните данни на клиента ще се използват само за осъществяването на доставката на поръчаната от него стока в съответствие със ЗЗЛД и ЗЗП.

 

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, като са спазени следните условия:

  • Транспортните разходи за ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ на стока са за сметка на клиента.
  • Запазен добър търговски вид (стоката не е използвана, надраскана, повредена или захабена).
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.


Всички обявени цени са с включен ДДС.