Телефон за поръчки 02 / 989 45 57     0899 878 900 0

Брошка "ВОДНО КОНЧЕ"

Налично!
12,00 лв.
+
Безплатна доставка над 80.00 лв.

Описание

Брошката-леко позабравен аксесоар, който в последните години се завръща на мода още по-красива и оригинална. Тя красиво може да допълни лятната ефирна рокля, да украси шапката или да „кацне“ на чантата. Лекотата в аранжирането и възможностите, които предоставя, а именно да бъде носена на ревер или да бъде прикрепена към диадема в косата или поставена на шал или шапка като акцент и съчетана с останалите бижута я прави незаменим спътник в ежедневието на жените. Няма ограничения в използването на брошката.
Брошка бижу носи уникалност и на пазара може да се открие в голямо разнообразие от интерпретации.Специалистите дизайнери и стилисти съветват представителките на нежния пол да развихрят въображението си и да придадат живот на своя модел дреха, като добавят игрива закачка към цялостната визия.
Неостаряващото бижу-брошка може да е в различни материи и форми, а това го прави идеален подарък за специален повод. Подарък брошка може да се направи, както на важен човек, така и на най-добър приятел, любим човек или човек, към който изпитваме силно уважение. Тя е идеално бижу на достъпна цена и може да се ползва ежедневно.

Експериментирайте смело, съветват специалистите по аранжиране на облекла и винаги бъдете на гребена на модната вълна.

Характеристики

Подходящ за:
  • Жена